Κατασκευαστές

photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Δείτε ακόμη

"COLLABORATE Versa 100 includes: - Spontania Standard 1 (25 participants) for 1 year - UNITE PTZ camera - 12x optical zoom - CHAT 150 Speakerphone - Two years warranty for camera and speakerphone included; maintenance fees not required"

Λειτουργία Open VPN στα S-Series VoIP PBX της Yeastar! PDF  | Εκτύπωση |
Τελευταία Νέα

yeastar_vpn

Δωρεάν ενσωμάτωση της λειτουργίας VPN Server
στα S-Series VoIP PBX της Yeastar!

Μία νέα, εξαιρετική εφαρμογή ανακοίνωσε πρόσφατα η Yeastar για όλα τα μοντέλα της σειράς S-Series VoIP PBX. Πρόκειται για την εφαρμογή VPN Server, η οποία διατίθεται δωρεάν και επιτρέπει στον διαχειριστή να ενσωματώνει στο τηλεφωνικό κέντρο λειτουργίες VPN server. Με αυτόν τον τρόπο πολλαπλοί απομακρυσμένοι χρήστες μπορούν να οριστούν ως VPN clients και να έχουν ασφαλή πρόσβαση στο IP-PBX. Συγκεκριμένα, ο διαχειριστής μπορεί να φιλοξενεί το δικό του εικονικό δίκτυο (private tunnel) με authorized encryption για την πρόσβαση απομακρυσμένων υπαλλήλων και συνεργατών ή των υποκαταστημάτων της επιχείρησης, εύκολα και ακίνδυνα.


yeastar_vpn2

Η εφαρμογή VPN Server για τη σειρά S PBX είναι διαθέσιμη στο  APP Center της Yeastar.

Σημείωση: Τα μοντέλα Yeastar S-Series PBX υποστηρίζουν OpenVPN.

Βασικά βήματα για τη Ρύθμιση VPN:

  1. Ορίστε certificates & keys για OpenVPN server και πολλαπλούς clients.
  2. Προχωρήστε σε παραμετροποιήσεις για OpenVPN server και clients.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ρύθμιση Open VPN Server στα S-Seiries PBX και την πρόσβαση στο PBX μέσω πολλαπλών clients είναι διαθέσθιμες στο σχετικό Configuration Guide της Yeastar.