Ανακοινώσεις, Χωρίς κατηγορία

YEALINK, ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ – ANYWHERE, ANYTIME.

Το πρώτο εμπορικό προϊόν μετάδοσης ήχου και εικόνας εμφανίστηκε στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ιούνιο του 1964 από την Bell Labs. Σήμερα, έξι δεκαετίες μετά, η πρόοδος της τεχνολογίας και η κοινωνική ανάπτυξη έχουν επιφέρει τεράστια αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας και εργασίας, καθιστώντας τα συστήματα τηλεδιάσκεψης αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής. Κατανοώντας αυτήν την αυξανόμενη τάση της αγοράς, η Yealink έχει διαθέσει σημαντικούς πόρους τα τελευταία 20 χρόνια σε έρευνα και ανάπτυξη για τη δημιουργία αξιόπιστων, εύχρηστων και προσιτών λύσεων τηλεδιάσκεψης, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται πλέον στους 5 κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων Video Conference σε παγκόσμια κλίμακα (Top 5 leader in the video conferencing marketFrost & Sullivan, 2021). Βασισμένες σε εξελιγμένα τεχνολογικά πρότυπα, οι λύσεις της Yealink δεν πραγματοποιούν απλά μεταφορά ήχου και εικόνας, αλλά αναβαθμίζουν γενικότερα την εμπειρία τηλεδιάσκεψης, καλύπτοντας υψηλότερες απαιτήσεις και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Yealink συστήματα Microsoft Teams Rooms για κάθε χώρο και οποιαδήποτε εφαρμογή!
Όλα τα προϊόντα μετάδοσης εικόνας και ήχου της Yealink διαθέτουν πιστοποίηση Microsoft Teams Rooms. Είτε επιλέξετε ένα σύστημα τηλεδιάσκεψης βασισμένο σε λειτουργικό Windows είτε σε Android, εξασφαλίζετε κορυφαία επίπεδα απόδοσης, ποιότητας και ασφάλειας.  
Yealink συστήματα, Windows-based  
Η σειρά Yealink MVC αποτελείται από συστήματα βασισμένα σε λειτουργικό Windows, με πιστοποίηση Microsoft Teams Rooms. Η γκάμα των συστημάτων MVC προσφέρει λύσεις για μικρές αίθουσες συσκέψεων έως και πολύ μεγάλους χώρους συνεδριάσεων.
Yealink συστήματα, Android-based  
Η οικογένεια προϊόντων Yealink MeetingBar σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει τηλεδιασκέψεις  υψηλής ποιότητας σε μικρούς και μεσαίους χώρους συσκέψεων. Πρόκειται για συστήματα βασισμένα σε λειτουργικό Android, με πιστοποίηση Microsoft Teams Rooms.
Yealink collaboration displays  
Τα Yealink MeetingBoards ενσωματώνουν Microsoft Teams και είναι ιδανικά συστήματα για διαδραστικές τηλεδιασκέψεις. Περιλαμβάνουν κάμερα 4k, ηχείο υψηλής καθαρότητας, μικρόφωνα αμφίδρομου ήχου και touchscreen whiteboard 65 ή 86 ιντσών.

Video Conference για μικρούς χώρους συσκέψεων

Αν και σχεδιασμένα για μικρούς χώρους, τα συστήματα τηλεδιάσκεψης της Yealink μικρής κλίμακας υποστηρίζουν ευφυείς λειτουργίες και τεχνολογία αιχμής.

Τα MVC320 και MVC400 περιλαμβάνουν πλήρη εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης με υποστήριξη λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης (AI) και ενσωματωμένο λειτουργικό Microsoft Teams.

Τα MeetingBar A10 και A20 είναι all-in-one collaboration bars με πιστοποίηση Microsoft Teams και Zoom Rooms σε λειτουργικό σύστημα Android. Υποστηρίζουν προηγμένες λειτουργίες (auto-framing, speaker tracking, enhanced AI noise cancellation) και προσφέρουν απλή εγκατάσταση, ευκολία χρήσης και εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Video Conference για χώρους συσκέψεων μεσαίου μεγέθους

Για αίθουσες μεσαίου μεγέθους, η Yealink διαθέτει πλήρη πακέτα Video Conference, αλλά και all-in-one Video Collaboration Bars, με έξυπνες λειτουργίες AI και πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών.

Τα MVC640 & MVC660 είναι συστήματα Video Conference κορυφαίων προδιαγραφών, που αποτελούνται από κάμερες υψηλής ευκρίνειας, ασύρματα ηχεία HD Voice & full duplex, mini-PC, κονσόλα χειρισμού και ενσωματωμένο λειτουργικό Microsoft Teams.

Το MeetingBar A30, είναι ένα all-in-one video collaboration bar με πιστοποίηση Microsoft Teams & Zoom Rooms σε λειτουργικό σύστημα Android. Ενσωματώνει ηχεία και μικρόφωνα υψηλής απόδοσης, καθώς και κάμερα 8MP με  υπερευρυγώνιο φακό 120°, για ασύγκριτη ποιότητα βίντεο.

Video Conference για μεγάλους συνεδριακούς χώρους

Όσον αφορά τους μεγάλους χώρους συσκέψεων, οι προτάσεις της Yealink διαμορφώνουν τις αίθουσες σε πλήρως οργανωμένα περιβάλλοντα συνεργασίας, αλληλεπίδρασης και διαδραστικότητας. Τα συστήματα MVC840, MVC860 και MVC960, ειδικά σχεδιασμένα για μεγάλες αίθουσες συνδιάσκεψης και μεγάλους συνεδριακούς χώρους, διατίθενται σε ολοκληρωμένα πακέτα που περιλαμβάνουν οπτικοακουστικό και διαχειριστικό υλικό προηγμένης τεχνολογίας, καθώς και ενσωματωμένο λειτουργικό Microsoft Teams. Με τις λειτουργίες AI που διαθέτουν, όπως auto-framing και auto-tracking για αυτόματο εντοπισμό και παρακολούθηση των ομιλητών, οι συμμετέχοντες της τηλεδιάσκεψης, απομακρυσμένοι και μη, αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους με την ίδια ευκολία, σαν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο!

Γνωρίστε τα συστήματα Video Conference της Yealink  
MVC320
Για δωμάτια ή εστιασμένες περιοχές.
MVC400
Για συνωστισμένους και μικρούς χώρους.
MVC640
Για χώρους μικρού και μεσαίου μεγέθους.
MVC660
Για χώρους μεσαίου μεγέθους.
MVC840
Για χώρους μεσαίου & μεγάλου μεγέθους.
MVC860
Για χώρους μεσαίου & μεγάλου μεγέθους.
MVC960
Για πολύ μεγάλους χώρους.
MeetingBar A10
Για συνωστισμένους χώρους.
MeetingBar A20
Για μικρούς χώρους.
MeetingBar A30
Για χώρους μεσαίου μεγέθους.
RoomPanel  
Έξυπνος προγραμματισμός χώρων συνδιάσκεψης.
MeetingBoard
Ιδανικό για κάθε χώρο!

Πλεονεκτήματα των λύσεων Video Conference της Yealink

Υποστήριξη BYOD (Bring Your Own Device): Μέσω ενός BYOD extender, όλα τα συστήματα Microsoft Teams Room (MTR) της Yealink μπορούν να συνδεθούν με οποιαδήποτε φορητή συσκευή. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το laptop του μέσω ενός καλωδίου USB με το σύστημα Video Conference και να ξεκινήσει μία τηλεδιάσκεψη σε όποια πλατφόρμα επιθυμεί, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό της αίθουσας.

Υποστήριξη Microsoft Teams: Όλα τα συστήματα MVC, MeetingBar και MeetingBoard της Yealink διαθέτουν πιστοποίηση Microsoft Teams. Η Yealink έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς τηλεφωνικών συσκευών Microsoft Teams σε παγκόσμια κλίμακα.

Υποστήριξη κάθε χώρου σύσκεψης: Η Yealink διαθέτει λύσεις τηλεδιάσκεψης για κάθε αίθουσα, από ένα μικρό δωμάτιο έως και έναν πολύ μεγάλο συνεδριακό χώρο.

Ολοκληρωμένη Λύση: Τα συστήματα Video Conference της Yealink περιλαμβάνουν όλον τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την ολοκλήρωση τηλεδιασκέψεων μέσω Microsoft Teams (turn-key solutions).

Απλή εγκατάσταση: Η εγκατάσταση απαιτεί απλά τη σύνδεση των συστημάτων V/C της Yealink με ένα μόνο καλώδιο CAT5e που συνδέει την τηλεόραση με το τραπέζι συνεδριάσεων.

Κορυφαία εμπειρία ήχου και εικόνας: Η Yealink προσφέρει στους χρήστες εξαιρετική εμπειρία βίντεο και ήχου, εξοπλίζοντας τα συστήματά της με ηχεία και κάμερες υψηλής τεχνολογίας, που υποστηρίζουν λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Ασύρματη κοινή χρήση περιεχομένου: Tο pod παρουσιάσεων WPP20 της Yealink καθιστά δυνατή την κοινή χρήση περιεχομένου από υπολογιστή σε οθόνη ασύρματα, απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Πλατφόρμα διαχείρισης συσκευών στο cloud: Χάρη στην πλατφόρμα Yealink Device Management στο cloud, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται, να παρακολουθούν, να ελέγχουν και να ενημερώνουν εξ αποστάσεως όλες τις περιφερειακές συσκευές ήχου και εικόνας της Yealink.

Ευρεία συμβατότητα: Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν συχνά πολλές πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης ταυτόχρονα. Τα συστήματα της Yealink είναι συμβατά με διάφορες πλατφόρμες και επιτρέπουν στους χρήστες να επικοινωνούν απρόσκοπτα, μειώνοντας αποτελεσματικά τα κόστη επενδύσεων σε νέο εξοπλισμό.

Εξοικονόμηση κόστους: Οι λύσεις τηλεδιάσκεψης της Yealink χρησιμοποιούν ασύρματη τεχνολογία και λιγότερα καλώδια διασύνδεσης (ασύρματη κοινή χρήση περιεχομένου, ασύρματα μικρόφωνα κλπ.), το οποίο μεταφράζεται σε χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης και συντήρησης εξοπλισμού.

Λύση μίας στάσης: Η Yealink προσφέρει λύσεις για κάθε σενάριο εγκατάστασης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας, προσφέροντας όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για μία ολοκληρωμένη εφαρμογή τηλεδιάσκεψης.

Ως επίσημος διανομέας της Yealink στην Ελλάδα, η Allwan διαθέτει μία έμπειρη ομάδα μηχανικών που μπορεί να σχεδιάσει την κατάλληλη λύση τηλεδιάσκεψης για κάθε εφαρμογή. Οι συνεργάτες και μεταπωλητές της Allwan έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε on-line και on-site εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με τις λύσεις Video Conference της Yealink και να λαμβάνουν επίσημες πιστοποιήσεις.