Ανακοινώσεις, Χωρίς κατηγορία

Eπίσημη συνεργασία της Allwan με την Milesight ΙΟΤ, σε επίπεδο διανομής.

Η ALLWAN ενημερώνει τους συνεργάτες της για την έναρξη της συνεργασίας της με την Milesight ΙΟΤ, ώς επίσημος διανομέας για την Ελλάδα. Η Milesight ΙΟT ειδικεύεται στην κατασκευή καινοτόμων λύσεων, υψηλής τεχνολογίας στον τομέα του IOT. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως LoRaWAN Gateways και IOT Controllers, 4G/5G Routers και μία μεγάλη ποικιλία από αισθητήρες IOT.

Οι τεχνολογίες IOT έχουν ήδη κερδίσει μεγάλη αποδοχή παγκοσμίως και υπόσχονται να φέρουν επανάσταση στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, από τα έξυπνα σπίτια μέχρι τον βιομηχανικό αυτοματισμό. Προβλέποντας αυτή την αυξανόμενη τάση της αγοράς, η Allwan με τη νέα συνεργασία της, είναι σε θέση να προσφέρει στους επαγγελματίες του χώρου, ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και προσιτές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε εφαρμογής στον τομέα του ΙΟΤ.

Για την υποστήριξη των συνεργατών της, η εταιρεία θα ανακοινώσει μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με τα προϊόντα της Milesight ΙΟΤ και τις λύσεις που προσφέρουν.

Ο τιμοκατάλογος της Milesight IOT είναι διαθέσιμος κατόπιν εγγραφής στην ιστοσελίδα της Allwan.

Κατηγορίες Προϊόντων Smart IOT
Έξυπνες Λύσεις με Προϊόντα Milesight ΙΟΤ
Ανίχνευση πληρότητας γραφείων και καθισμάτων Εξοικονόμηση ενέργειας με έξυπνες πρίζες και διακόπτεςΚαταμέτρηση ατόμων με χρήση υψηλής τεχνολογίας
 
 Ανίχνευση κίνησης και έλεγχος της θερμοκρασίας Ανίχνευση διαρροών με ειδικούς αισθητήρεςΈλεγχος και ρύθμιση της ποιότητας αέρα
 
Milesight IOT Smart Office Solution (video)