WTS305-868M

Κωδικός προϊόντος: WTS305-868M

IoT μετεωρολογικός σταθμός

20 ΗΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Ο IoT μετεωρολογικός σταθμός WTS305 της Milesight είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για την παρακολούθηση διαφόρων ατμοσφαιρικών συνθηκών, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ταχύτητα ανέμου, κατεύθυνση ανέμου και βαρομετρική πίεση.

Αποτελείται από τρία βασικά μέρη: τους αισθητήρες WTS, ένα κεντρικό WTS Hub και έναν ηλιακό πίνακα (solar panel). Είναι σχεδιασμένος για να αντέχει στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες και να παράγει ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις. Διαθέτει αδιάβροχο περίβλημα από υλικό ABS (IP65 για τους WTS αισθητήρες και IP67 για το WTS Hub), είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και κατάλληλο για λειτουργία σε θερμοκρασίες από -40°C έως 60°C. Λειτουργεί με ηλιακή τροφοδοσία (15W, 1A) και εφεδρικές μπαταρίες (2x 2550mAh) που μπορούν να υποστηρίξουν το σύστημα έως 7 ημέρες. Ενσωματώνει τεχνολογία NFC (Near Field Communication), για επιτόπια παραμετροποίηση από το κινητό του χρήστη. Αποθηκεύει τοπικά, ιστορικό με περισσότερες από 19.000 καταγραφές μετρήσεων, τις οποίες μπορεί να αναμεταδώσει αν χρειαστεί (πχ. σε περίπτωση απώλειας δικτύου). Εγκαθίσταται εύκολα σε διάφορα σενάρια εφαρμογών μετεωρολογίας, έξυπνης γεωργίας, έξυπνων κτιρίων κλπ. Τα δεδομένα των αισθητήρων μεταδίδονται με χρήση της τεχνολογίας LoRaWAN®. Παρέχει εμβέλεια μετάδοσης δεδομένων έως 2 km σε αστικές περιοχές και έως 15 χλμ σε αγροτικές περιοχές, καθώς και υψηλή συμβατότητα με όλα τα LoRaWAN® gateways και τους κυριότερους network servers.

Σε συνεργασία με το LoRaWAN® gateway της Milesight και τη λύση Milesight IoT Cloud, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται απομακρυσμένα και σε πραγματικό χρόνο όλα τα δεδομένα των αισθητήρων και να ενεργοποιούν εύκολα πρόσθετους αισθητήρες ή συσκευές μέσω web interface ή μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου.