GS101-868M

Κωδικός προϊόντος: GS101-868M

LoRaWAN® ανιχνευτής διαρροής φυσικού αερίου

20 ΗΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Ο GS101 είναι ένας ανιχνευτής διαρροής φυσικού αερίου (μεθανίου – CH4), τεχνολογίας LoRaWAN®, κατάλληλος για κατοικίες, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κλπ.

Όταν η συγκέντρωση αερίου, λόγω διαρροής φθάσει σε ένα προκαθορισμένο όριο, ο ανιχνευτής θα ενεργοποιήσει τη LED λυχνία συναγερμού και τον προειδοποιητικό ήχο του βομβητή που διαθέτει. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με έξοδο ρελέ και έξοδο ηλεκτρομαγνητικής βάνας ώστε να ενεργοποιεί το κλείσιμο της βαλβίδας αερίου και το άνοιγμα των ανεμιστήρων εξαερισμού για πρόληψη πιθανών ατυχημάτων. Ο GS101 μπορεί επίσης να στέλνει δεδομένα για την κατάσταση της συσκευής καθώς και μηνύματα συναγερμού απομακρυσμένα, μέσω της τεχνολογίας LoRaWAN®. Μπορεί ακόμα να αποθηκεύσει τοπικά, ένα ιστορικό οκτακοσίων εγγραφών/συμβάντων. Τα δεδομένα αυτά δεν μπορούν να διαγραφούν χειροκίνητα, διασφαλίζοντας την ιχνηλασιμότητα τους.

Σε συνδυασμό με το LoRaWAN® gateway της Milesight και τη λύση Milesight IoT Cloud, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν όλα τα δεδομένα του αισθητήρα και να ελέγχουν τη συσκευή από απόσταση.