Milesight IoT EM300-ZLD-868M

Κωδικός προϊόντος: EM300-ZLD-868M

LoRaWAN® αισθητήρας διαρροής

20 ΗΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Το EM300-ZLD είναι ένας μικρός και αποδοτικός αισθητήρας διαρροής για την ανίχνευση μεγάλου όγκου νερού (ή άλλων υγρών) σε μία περιοχή και την μετάδοση συναγερμού χρησιμοποιώντας την τεχνολογία LoRaWAN®.

Η τεχνολογία αυτή, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη μπαταρία των 4000 mAh, δίνουν στο EM300-ZLD αυτονομία που αγγίζει τα 5 χρόνια. Συνδυάζοντας τον αισθητήρα με το LoRaWAN® gateway και το Milesight IoT Cloud, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται όλα τα δεδομένα του αισθητήρα απομακρυσμένα και οπτικοποιημένα και να λαμβάνουν συναγερμούς μέσω της εφαρμογής κινητού. Η προστασία των δεδομένων ενισχύεται επιπλέον με τη δυνατότητα αποθήκευσης ιστορικού έως και 3.000 καταχωρήσεων εντός της συσκευής, καθώς και με το υποστηριζόμενο σύστημα αναμετάδοσης δεδομένων.

Το EM300-ZLD είναι εξοπλισμένο για κάθε απαιτητικό περιβάλλον, με πιστοποίηση προστασίας IP67 ενάντια σε σκόνη και νερό, αλλά και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Φέρει επίσης αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας, που το καθιστούν ιδανικό για εφαρμογές όπως η παρακολούθηση διαρροής σωλήνα, η πλημμύρα υπογείου, η βλάβη αντλίας, κ.λπ.