Milesight IoT EM300-MLD-868M

Κωδικός προϊόντος: EM300-MLD-868M

LoRaWAN® αισθητήρας διαρροής

20 ΗΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Το EM300-MLD είναι ένας καινοτόμος αισθητήρας διαρροής που ενσωματώνει μια εύκαμπτη εκτυπωμένη μεμβράνη. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει την ακριβή ανίχνευση αλλά και την προσαρμοσμένη κάλυψη ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου, καθιστώντας τον κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές.

Με μια μόνο μπαταρία, το EM300-MLD προσφέρει μακρά διάρκεια ζωής έως και 10 χρόνια ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης και σε δύο μπαταρίες εάν είναι επιθυμητό. Η υψηλή προστασία IP67 και η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζουν αξιοπιστία και προσαρμοστικότητα σε κάθε απαιτητικό περιβάλλον. Με την εύκολη παραμεροποίηση και την ασύρματη ανίχνευση του, το EM300-MLD εξασφαλίζει απλή και γρήγορη συνδεσιμότητα.

Σε συνδυασμό με το LoRaWAN® gateway και το Milesight IoT Cloud της Milesight, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τις διαρροές και να λαμβάνουν εύκολα συναγερμούς μέσω ιστοσελίδας ή εφαρμογής κινητού απομακρυσμένα. Επιπλέον, η δυνατότητα αποθήκευσης ιστορικού έως και 1.000 καταχωρήσεων εντός της συσκευής και το υποστηριζόμενο σύστημα αναμετάδοσης ενισχύουν την ασφάλεια των δεδομένων καταγραφής, ακόμα και σε περίπτωση απώλειας δικτύου.