Milesight IoT EM400-TLD-N03GL

Κωδικός προϊόντος: EM400-TLD-N03GL

NB-IoT αισθητήρας απόστασης NB-IoT/Cat.M

20 ΗΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Το EM400-TLD-N03GL είναι ένας NB-IoT αισθητήρας απόστασης NB-IoT/Cat.M, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως για την μέτρηση του επιπέδου γεμίσματος και την κατάσταση θέσης ενός δοχείου.

Εξοπλισμένος με την τεχνολογία ανίχνευσης απόστασης ToF (Time of Flight) και ένα κατάλληλο πεδίο θέασης μέγιστης γωνίας 27°, δεν έχει σχεδόν κανένα τυφλό σημείο όταν εγκαθίσταται σε μικρού μεγέθους κάδους απορριμμάτων ή δοχεία. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας προλαμβάνει την πιθανότητα φωτιάς εντός του κάδου. Η πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP67 και η εσωτερική επίστρωση προστασίας από υγρασία καθιστούν το EM400-TLD-N03GL κατάλληλο και για εξωτερικές εφαρμογές.

Επιπλέον, το EM400-TLD-N03GL είναι εξοπλισμένο με επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων με δυνατότητα ανίχνευσης της θέσης του καλύμματος για την παρακολούθηση ανοίγματος και κλεισίματος του δοχείου. Υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους λειτουργίας για να είναι συμβατό με πλατφόρμες IoT και είναι επίσης εξοπλισμένο με GNSS για προσδιορισμό της γεωγραφικής του θέσης.