ΛΥΣΕΙΣ IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Η Allwan προσφέρει μία ολοκληρωμένη, ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα ενοποιημένων υπηρεσιών τηλεφωνίας. Είναι τόσο ευέλικτη που μπορεί να «χτιστεί» στα μέτρα της ξενοδοχειακής επιχείρησης, αλλά και να επεκταθεί μελλοντικά σε περίπτωση αύξησης των αναγκών της.

Αποτελείται από:

-         Τα κορυφαία IPPBX της Yeastar με προηγμένες λειτουργίες φιλοξενίας, που διευκολύνουν τη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων και βελτιώνουν την αποδοτικότητάς τους. Συγκεκριμένα:

i)        Μέσω του Hotel Module, τα μοντέλα S-Series της Yeastar υποστηρίζουν πλήθος λειτουργιών (Κράτηση, Άφιξη / Αναχώρηση πελάτη, Ομαδική Αναχώρηση πελατών, Προγραμματισμένες κλήσεις αφύπνισης, Ένδειξη "Μην Ενοχλείτε" κα.)

ii)      Με το Hotel Add-on της Yeastar, τα μοντέλα P-Series υποστηρίζουν άμεση επικοινωνία με Oracle Hospitality Opera, Micros Fidelio, Pylon Hotel, Galaxy Hotel και άλλα Ηotel PMS, που βασίζονται σε πρωτόκολλο FIAS.

-         Μία ευρεία γκάμα από IP τηλεφωνικές συσκευές υψηλής αισθητικής, με πλούσια χαρακτηριστικά και προηγμένες λειτουργίες, των εταιρειών Yealink, Grandstream και Snom, καθώς και τις κορυφαίες ξενοδοχειακές συσκευές της Vtech, που προσφέρουν δυνατότητα προσαρμογής (customization) της πρόσοψης (εκτύπωση λογότυπου, αριθμού δωματίου και άλλες πληροφορίες).

-         Συστήματα Multicell των εταιρειών Yealink και Snom. Αποτελούνται από DECT IP βάσεις που υποστηρίζουν έως 250 ασύρματα ακουστικά ώστε να επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν απρόσκοπτες κλήσεις ενώ κινούνται ελεύθερα σε μεγάλους ξενοδοχειακούς χώρους, ακόμη και μεταξύ ορόφων, με την ευελιξία της περιαγωγής και με ποιότητα ήχου HD.

-         Μία ευρεία γκάμα από Voip Gateways (FXS/FXO/GSM/BRI/PRI). Για καταλύματα και ξενοδοχεία που διατηρούν παραδοσιακά συστήματα τηλεφωνίας, η μετάβαση στην IP Τηλεφωνία και στα πλεονεκτήματα που προσφέρει μπορεί να γίνει σταδιακά, με την ενσωμάτωση των κατάλληλων VoIP Gateways της Yeastar στην υπάρχουσα υποδομή.

-         Την υπηρεσία Linkus Cloud Service (LCS). Το Linkus είναι μία εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για τα τηλεφωνικά κέντρα της Yeastar, μέσω της οποίας οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο ή συσκευή με λειτουργικό Microsoft Windows, macOs, iOS, και Android μπορεί να λειτουργεί ως εσωτερικό του κέντρου. Έτσι, οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις, να επικοινωνούν αμφίδρομα με τα υπόλοιπα εσωτερικά τηλέφωνα και να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα του κέντρου από χιλιόμετρα μακρυά, σαν να βρίσκονταν στο χώρο του ξενοδοχείου. 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΛΥΣΗΣ ΙΡ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ