Yealink A40-031

Κωδικός προϊόντος: A40-031

Leading Platform Collaboration Bar for small to medium rooms

ΑΜΕΣH

Περιγραφή

Το MeetingBar A40, αποτελεί μια ιδανική λύση Video Conference για μικρές και μεσαίες αίθουσες συνδιάσκεψης, με ασύγκριτη ποιότητα, υψηλή απόδοση και κορυφαία ασφάλεια.

Το Yealink A40 χρησιμοποιεί τις δύο κάμερες που διαθέτει για να συνθέσει μια εικόνα με άψογη λεπτομέρεια, παρέχοντας μεγαλύτερη πυκνότητα pixel και πιο ευκρινή εικόνα. Yποστηρίζει βίντεο έως και 4K Ultra HD. Έχει επίσης στερεοφωνικά ηχεία 10W και συστοιχία 8 μικροφώνων με εμβέλεια έως και 6 μέτρα. Είναι συμβατό με Microsoft Teams, Zoom και μια σειρά από άλλες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης, προσφέροντας μοναδική ευελιξία στον χρήστη. Το A40 μπορεί να συνδυαστεί με την κονσόλα αφής CTP25 της Yealink για εξαιρετική ευκολία στη διαχείριση της τηλεδιάσκεψης.

Η εγκατάσταση είναι απλή και γρήγορη. Συνδέστε το MeetingBar A40 με την κονσόλα αφής CTP25, μέσω ενός καλωδίου Cat5e. Στη συνέχεια, συνδέστε την κονσόλα με τον υπολογιστή σας, με ένα καλώδιο USB-C. Με το ίδιο καλώδιο, πραγματοποιήστε κοινή χρήση 4Κ, BYOD, και φόρτιση PD. Επίσης, θα πραγματοποιήσετε σύνδεση στον λογαριασμό Teams μόνο μία φορά!

Ασύγκριτη εικόνα – Κρυστάλλινος ήχος

Το σύστημα διπλής κάμερας του MeetingBar A40 με τη λειτουργία IntelliFocus, κρατά όλους τους ομιλητές ορατούς και τα ηχεία ανελλιπώς ενεργά. Το σύστημα ήχου είναι ενισχυμένο με AIσυστοιχία μικροφώνων 8 MEMS και στερεοφωνικά ηχεία, εξασφαλίζοντας ήχο υψηλής καθαρότητας.

Απόλυτη Ασφάλεια

Το MeetingBar A40 βασίζεται στο Android 13 και υποστηρίζει την πλατφόρμα Device MDEP. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζει απόλυτα ασφαλείς τηλεδιασκέψεις και αποτρέπουμε αποτελεσματικά κακόβουλες επιθέσεις ή διαρροή δεδομένων.