Η Allwan επικεντρώνεται στη διανομή επιλεγμένων δικτυακών προϊόντων, προηγμένης τεχνολογίας. Σε συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές και κατασκευαστικούς οίκους, προσφέρει στην ελληνική αγορά δικτυακές επιλογές υψηλής αξιοπιστίας, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Με γνώμονα την ανάγκη του σημερινού χρήστη για εύχρηστες, ευέλικτες, ποιοτικές και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, η Allwan διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για πλήθος εφαρμογών.

Τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις αλλά και σε μεμονωμένους χρήστες με εξειδικευμένες ανάγκες διασύνδεσης και συγκαταλέγονται στους ακόλουθους τομείς:

  • IP Τηλεφωνία
  • Ασύρματη Δικτύωση
  • Επιτήρηση Χώρων
  • Λύσεις Τηλεδιάσκεψης
  • Λύσεις Δκτύωσης και Διασλυνδεσης

Το Δίκτυο Διανομής της Allwan περιλαμβάνει τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, μεταπωλητές και εγκαταστάτες που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Εκτός από τις προϊοντικές λύσεις, η εταιρεία προσφέρει στους συνεργάτες της τις παρακάτω υπηρεσίες:

Μελέτη και Σχεδιασμός

Μελετώντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά, οι μηχανικοί της εταιρείας μας αξιολογούν τις ανάγκες του πελάτη και συνθέτουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Προμήθεια & Εγκατάσταση

Μεριμνούμε για την προμήθεια και την άρτια παράδοση του εξοπλισμού προς τους συνεργάτες μας, στους συντομότερους δυνατούς χρόνους. Η τεχνική μας ομάδα παρέχει υπηρεσίες παραμετροποίησης και εγκατάστασης κατόπιν αιτήματος των πελατών μας, για οποιαδήποτε λύση και προϊόν εμπορευόμαστε.

Εκπαίδευση

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τις γνώσεις και τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για να μπορούν να διαχειρίζονται και να αξιοποιούν πλήρως τα πλεονεκτήματα των λύσεων μας.

Τεχνική Υποστήριξη

Η συνέπεια στην τεχνική υποστήριξη των προϊόντων και των λύσεων που παρέχουμε πριν και μετά την πώληση είναι κύριο μέλημά μας. Η καταρτισμένη και πιστοποιημένη ομάδα των τεχνικών μας φροντίζει για αυτό.

 

Το σημαντικότερο κεφάλαιο της Allwan είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Κάθε μέλος της ομάδας εκπαιδεύεται να ακολουθεί τις εσωτερικές διαδικασίες ποιότητας και ασφάλειας της εταιρείας, προκειμένου να συμβάλει στην ορθή λειτουργία κάθε τμήματος. Τόσο το τμήμα πωλήσεων όσο και το τεχνικό τμήμα της εταιρείας αποτελούνται από εκπαιδευμένους και έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στους τομείς των ενοποιημένων επικοινωνιών και των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, ώστε να μπορούν να σχεδιάζουν και να υποστηρίζουν λύσεις για τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών εφαρμογών.

 

Το e-shop allwan.gr της εταιρείας σχεδιάστηκε για να αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο για τους συνεργάτες του χώρου, μέσω του οποίου αφενός μπορούν να ενημερώνονται για τεχνολογίες και εφαρμογές που δίνουν λύσεις στις ανάγκες τους και αφετέρου να κοστολογούν, να συγκρίνουν, να επιλέγουν και να προμηθεύονται τον εξοπλισμό που τους ταιριάζει.